Przeczytaj recenzję filmu uzupełnij tekst wyrazami z ramki

Pobierz

W soboty chodzę z babcią do teatru lub muzeum.. Jedno słowo podano dodatkowo.. Przeczytaj tekst ( strony 84 - 85) i uzupełnij zdania, wpisując maksymalnie trzy słowa w każdą lukę.. >> Wyrazy wyróżnione WIELKIMI literami są już wpisane poprawnie .Przeczytaj tekst i uzupełnij go, wpisując w każdą luke jeden wyraz z ramki w odpowiedniej formie.. Podpisz budynki i pojazdy.. W rozdziale nie tylko mówiliśmy o naszych umiejętnościach lub o ich braku.. Uzupełnij tekst wyrazami z ramki w odpowiedniej formie.10 Przeczytaj tekst.. Odpowiedź Guest.. Gatunki filmowe:Zapisz do zeszytu.. Podręcznik str. 117 zad.. Następnie uzupełnij odpowiedzi, wpisując jedno słowo w lukę.. Pomożecie pliska zakreśl właściwe wyrazy.. Przeczytaj tekst z zad.. Uzupełnij tekst wyrazami z ramki w odpowiedniej formie.. Zapisz odpowiedzi w małej książeczce.. a Zadanie 2.przeczytaj poniższy dialog i uzupełnij luki (1-7) w tekście.. użyj odpowiedniej formy wyrazów z ramki.. Lesson 3 Temat: Czas Past Simple positive and negative sentences- wprowadzenie.. Przypomnij sobie słownictwo z poprzedniej lekcji.. 5.Uzupełnij minidialogi wyrazami z ramki.. Przeczytaj tekst.. 3 Uzupełnij zdania słowami z ramki.. z poniedziałku na ocenę ZOOM meeting Język angielsk i gr.2 27.04.2020 Lekcja 1 "Ojciec chrzestny"-analizujemy przykładową recenzję filmu.. Wymagana jest pełna poprawność gramatyczna i ortograficzna wpisywanych wyrazów..

Przeczytaj recenzję filmu Uzupełnij tekst wyrazami z ramki.

2011-02-10 20:05:03 Uzupełnij dialog wyrazami z ramki ?. Użyj ich w odpowiedniej formach.. - comedy - komedia - action film- film akcji - horror filmEx 2 - Uzupełnij zdania wyrazami z ramki.. Uczyliśmy się także zadawać pytania i udzielaliśmy krótkich odpowiedzi dotyczących umiejętności.. Przeczytaj tekst.. Kiedy gubimy coś dla nas cennego, z opisu wylewa się żal i wspomnienia najlepszych chwil.Uzupełnij tekst podanymi wyrazami.. 2010-10-15 19:39:42; uzupełnij tekst słowami z ramki w odpowiedniej formie.. Temat: Balet i taniec klasyczny 1.. Wybierz właściwy tytuł do tekstu.. Zadanie 8 str. 75 w zeszycie ćwiczeń.. Wymagana jest pełna poprawność gramatyczna i ortograficzna wpisywanych wyrazów .. Mam nadzieje że widać .. Posłuchaj nagrania ( zadanie zostanie zrobione na lekcji) i uzupełnij odpowiedzi, wpisując jedno słowo w każdą lukę.. Uzupełnij każdą lukę (1.1 - 1.4), przekształcając jeden z wyrazów z˘ramki w taki sposób, by powstał spójny i logiczny tekst.. 2011-11-21 20:55:07; Angielski!Sprawdzamy ćw.. Gatunki filmowe: Zapisz do zeszytu.. Przeczytaj dialog z ćw.Akapit 4: Czy podobał Ci się film?. Przeczytaj tekst.. Ex 3 - Wpisz w luki odpowiednią formę wyrażenia 'be going to' i czasownika z ramki (twierdzenie, przeczenie lub pytanie)..

Przeczytaj podaną recenzję filmu i uzupełnij ją podanymi wyrazami w ramce.

Wykonaj zad.. Zadanie 7 w zeszycie ćwiczeń na stronie 75 - Przeczytaj recenzję filmu i odpowiedz na pytania.. wymagana jest pełna poprawność gramatyczna i ortograficzna wpisywanych wyrazów.. Mieszkam w żółtym domu obok sklepu i apteki.. Jeśli nie pamiętasz w jaki sposób zadajemy pytania, obejrzyj filmik:Rozumienie tekstów pisanych 2 Przeczytaj recenzje trzech książek (A-C) .. Jobs Uzupełnij zdania wyrazami z ramki.. jeden wyraz został podany dodatkowo .. Country Age Birthday Brother / Sister 2 Uzupełnij tabelkę informacjami o swoim najlepszym przyjacielu lub o swojej najlepszej przyjaciółce.. Codziennie jeżdżę do szkoły rowerem razem z tatą.. przez z pod ponad w na podPrzeczytaj tekst i uzupełnij go wpisując w każdą lukę (6.1-6.5) jeden wyraz z ramki w odpowiedniej formie.. Jeden wyraz został podany dodatkowo i nie pasuje do żadnej luki.. Na podstawie informacji w nim zawartych zdecyduj, .. Uzupełnij poniższy tekst.. 2012-01-29 09:39:00imią i nazwisko klasa IV02j Zadanie 1.. - comedy - komedia - action film- film akcji - horror filmHistoria klasa VI : Uzupełnij tekst dotyczący sarmatyzmu wyrazami z ramki.. Zaznacz, które zdania są prawdziwe (R), a które fałszywe (F).. Praca podlega ocenie.. Po uzupełnieniu dialogu sprawdż swoje odpowiedzi słuchając nagrania CD 2.45 2-45_Steps_Plus_Grade_6_Class_Audio.mp3Przypominam pracujemy z podręcznikiem a nie internetem!.

4, str. 71 i uzupełnij luki wyrazami z ramki.

.Przeczytaj tekst.. Przeczytaj recenzję filmu Uzupełnij tekst wyrazami z ramki - MidBrainart .. (4 pkt) Uwaga: dwa wyrazy zostały podane dodatkowo i nie pasują do żadnej luki.4 Testy do rozdzia³ów Kontrollarbeit 1B D. .. The film tekst zanim zdecydujesz, w jakim English and maths .Przeczytaj opisy i uzupełnij nazwy przedmiotów 2 Zobacz odpowiedzi maxuper03 maxuper03 1. sink 2. shower 3. cooker 4. fridge 5. table 6. armchair 7. sofa dziękuje .. Przeanalizuj mapę pogody i przeczytaj tekst ulotki.. Tutaj macie plan.. Napisz o nim lub o niej krótki tekst.Przeczytaj poniższy tekst i uzupełnij go , wpisując w każdą lukę jeden wyraz z ramki w odpowiedniej formie .. Przeczytaj temat: Balet i taniec klasyczny z podręcznika i uzupełnij kartę pracy.. Uzupełnij tekst wyrazami z ramki.. Raz w miesiącu wieczorem mama zabiera mnie do kina.. Zdjęcie odeślij na maila w terminie tygodnia od dnia publikacji.. Użyć dużo makaronizmów.. 2013-05-15 16:55:30; Język Angielski - Uzupełnij tekst wyrazami z ramki.. (Nowy .2.. O którym filmie A, B, C jest mowa w zdaniach 1-5.. Następnie uzupełnij zdania wyrazami z ramki.. 27.04.2020 Zadanie 1.. 4.Korzystając z tych informacji oraz Internetu wypełnij kartę pracy.. Wymagana jest pełna poprawność gramatyczna i ortogra czna wpisywanych wyrazów..

Uzupełnij tekst wyrazami z ramki.

Następnie w parach opiszcie swoje obrazki.. Często po szkole jeżdżę z dziadkiem tramwajem .1 Steps Plus dla klasy IV Writing worksheet 1 1 Przeczytaj tekst o najlepszej przyjaciółce Lucy i uzupełnij tabelkę.. 67+ 28= 84 100-5= 44+40= 47 98-14= 36+36= 95 91-19= 5.Przeczytaj uważnie tekst po cichu, a następnie odpowiedz na pytania.. Klasyczny, teatralny, balet, primabalerina, taniec, Francja, obrazy, tancerz, sceny 1.. _____ jest dziedziną sztuki wywodzącą się z Włoch i _____.Zadanie: uzupełnij poniższy tekst wyrazami z ramki w Rozwiązanie: 1 jaskiniach 2 3 pożywnienia 4 koczowniczy 5 jaskiniach 6 szłasach 7 gromadach Zaliczaj.pl Jesteś niezalogowany Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.1 Przeczytaj tekst.. Zadanie 8 str. 75 w zeszycie ćwiczeń.. Otwórz zeszyt ćwiczeń ( strona 83), przeczytaj tekst i uzupełnij go słowami z ramki.. W tygodniu robię dużo fantastycznych rzeczy.. 2013-01-17 16:31:45 Uzupełnij dialog wyrazami z ramki ?. Obojętnie jaki tekst na 300 słów.. Popatrz na obrazek ( strona 84) i przeczytaj pytania.. jedno z nich jest tutaj niepotrzebne ..


wave

Komentarze

Brak komentarzy.
Regulamin | Kontakt